Ik ben Jan Paul!

Ik ben in 1974 in Rotterdam geboren, getrouwd met Henriet en wij wonen met veel plezier in Putten. Mijn ouders hadden een woninginrichtingszaak, dus ik ben opgegroeid tussen het behang, verf, plissés en gordijnstoffen. Gevoel voor kleuren, sfeer en interieurs is er dus met de paplepel in gegoten!

Jan Paul van der Hulst
Jan Paul van der Hulst

Maatwerk interieur

Ik volgde mijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege. Daar maakte ik kennis met maatwerk meubilair en interieurs, waar ik later ook mijn werk in vond. Hier heb ik ontzettend veel geleerd, want geen enkel interieur was standaard: alles werd 100% op maat gemaakt. Het mooie van maatwerk is dat alles mogelijk is, de enige beperking is onze fantasie!

Mijn kracht is het inleven in jouw wensen. En dit vertalen naar de

mogelijkheden in een duidelijk ontwerp!”

Jan-Paul van der Hulst –

Synergie van disciplines

Door mijn werk in de interieurbouw kwam ik in aanraking met de bouw, de wereld van verlichting, audio, domotica en nog veel meer. Ik ontdekte al snel dat al deze disciplines elkaar versterken. En wanneer deze optimaal op elkaar aansluiten, ontstaat een magisch eindresultaat! Zo houdt een goed bouwontwerp rekening met licht, locatie en belevingswensen. Het interieurplan sluit hier op aan en zo ontstaat een ruimte waar je prettig in werkt, kookt of ontspant. Alles bevindt zich op de juiste plek en dankzij uitgekiende verlichting ontstaat precies de beleving die aansluit op het moment!

Domotica

Naast sfeer en beleving speelt gemak een steeds grotere rol in een woon- of werkomgeving. Denk aan automatische (licht)schakelaars of andere vormen van domotica. En wat dacht je van spraakopdrachten waarmee je eenvoudig apparatuur aanstuurt? De toekomst brengt nog veel meer mogelijkheden dan we nu kunnen bedenken. Ik ben er enthousiast over en denk hier graag met je over mee!