Loop elke dag met een smile de badkamer in.

Geef je badkamer de Villa treatment. Heerlijk samen douchen door 2 douches naast elkaar, naast elkaar tandenpoetsen met een dubbele wasbak. Ik wil graag een bad en mijn man een douche maar ik zie niet hoe het kan? Ondanks dat je badkamer een kleine ruimte is, kun je er best mooie dingen mee doen. Denk groot!

Meten is weten! “out of the box”, meer mogelijk?

Soms kun je door een kleine bouwkundige aanpassing een veel betere indeling realiseren in je badkamer, Als de deur 20 cm opschuift kun je dat bad of die douche misschien wel kwijt. Meten is weten.

Denk eens “anders dan standaard”

Neem nou bijvoorbeeld een toiletreservoir. Waarom maakt iedereen hier een doosje omheen net zo groot als het reservoir? Waarom laat je dat niet tot 180 cm hoog lopen? En door in de douche, zodat je hier je zeep, shampoo en tandenborstel op kan leggen of helemaal tot aan het plafond? Waarom niet over de hele breedte van de wand? even verder, buiten de lijntjes denken en je toilet ombouw wordt onderdeel van de ruimte. Dat staat mooi en geeft rust.

Spelen met Kleuren

Twijfel je over de kleur van de tegels? De wanden? Welke soort vloer? Dat is het mooie van een ontwerp. Dan laat ik je gewoon zien hoe dat er uit ziet!