Denk je na over nieuwbouw, een aan- of uitbouw of een andere indeling van je woning of kantoor? Een plattegrond geeft je overzicht en precies inzicht in de nieuwe situatie! Een handmatige schets is een aardig begin, maar bij een digitale plattegrond is alles exact op maat. Zo kun je nauwkeurig je keuzes maken voor die nieuwe indeling, de plek van je meubilair óf de verlichting.

Tekening op maat. Nieuw, of bestaand aanpassen?

Een digitale plattegrond is op maat. Nu kun je alles nauwkeurig bepalen. Hoe groot is de doorloop? Hoe veel ruimte hou je over achter de bank? Waar plaats je meubilair? Waar wil ik verlichting? waar wil ik audio. Dit geeft een goed inzicht en helpt met het verder uitwerken van je ideeën.

Inspiratie op basis van een Funda plattegrond

Heb je een huis gekocht of ben je dit van plan? En wil je een idee krijgen van de mogelijkheden? Op basis van een bestaande plattegrond (bijvoorbeeld van Funda) werk ik een idee voor je uit. Onderstaand zie je de plattegrond van een vrijstaande woning. De eigenaars ervan wilden graag een ruime eethoek om gezellig te tafelen met familie en vrienden. Op basis van een bestaande plattegrond maakte ik een voorstel voor een aanbouw aan de woning met daarin een nieuwe indeling voor de keuken en woonkamer. Dankzij een aantal bouwkundige aanpassing zijn de wensen van deze bewoners uitgekomen!

Laat een interieurplan maken!

Ben je tevreden over de bouwkundige indeling van je kantoor of woning? Een volgende stap is de indeling van je interieur. Een interieurplan helpt je daarbij; op basis van een eenvoudige plattegrond kan ik een nieuwe indeling voor je tekenen die aansluit op jullie wensen. En door deze te laten renderen (fotorealistische afbeelding maken) komt je nieuwe interieur nóg meer tot leven

Vergeet de verlichting niet

De verlichting in een ruimte bepaalt voor een groot deel de sfeer en beleving ervan. Geef hier dus voldoende aandacht aan! Dankzij een lichtplan krijg je een goed beeld van de mogelijkheden én het effect van het type verlichting in het vertrek. Een lichtplan kan als 2D plattegrond of lijntekening worden gemaakt, maar ook als 3D tekening of rendering.

En wat dacht je van audio?

Wil je in iedere ruimte je favoriete muziek luisteren? En in de woonkamer televisie kijken met bijvoorbeeld Dolby Atmos of Dolby Surrond sound? In een audioplan bepaal ik de beste posities voor jouw muzieksysteem en geef ik een indruk hoe dat er uit komt te zien. Luidsprekers werk ik uiteraard mooi weg door deze op te laten gaan in je interieur. Ook hiervoor geldt: zowel 2D, 3D als rendering van je audioplan is mogelijk!