Een sublieme audio ervaring voor iedere ruimte

Zorgvuldig gekozen muziek voor precies de juiste sfeer op het juiste moment. Voor jezelf, je gasten of de klanten van je bedrijf. Niet op één plek, maar in alle ruimtes die je op dat moment wenst. En natuurlijk zo ingesteld dat het perfect klinkt. Maar hoe maak je dat? Simpel; laat een doordacht audioplan opstellen!

Een audioplan voor al je geluidswensen

Een audioplan voor al je geluidswensen Een bouw of verbouwing is hét moment om de perfecte woon- en werkbeleving te creëren. En een sublieme audio ervaring is daar een belangrijk onderdeel van! In een audioplan geven we aandacht aan al je geluidwensen. Én vertalen we deze naar een duidelijke werktekening en specificatie lijst.

Ook voor een beperkt budget

Ieder budget biedt zijn mogelijkheden. Maar dat betekent niet dat je met een beperkt budget geen goed geluid kunt realiseren! Ook de kosten voor een audioplan kunnen erg meevallen en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals de grootte van de woning of ruimte, maar ook van jouw precieze wensen. En zijn er al (op maat) plattegronden beschikbaar? Dan maakt dat de klus ook eenvoudiger. Tenslotte: kan ik het werk volledig op afstand uitvoeren of vraagt jouw project (een) bezoek(en) op locatie? Neem even contact met me op en ik geef vrijblijvend een kostenindicatie af! Een audioplan in 5 stappen:

1. We maken kennis en je licht je wensen toe

2. Ik maak een bestaande tekening geschikt voor je project (of stel een nieuwe basistekening op)

3. Ik werk een verrassend ‘out of the box’ plan uit

4. Ik presenteer mijn voorstel en we spreken dit door

5. Ik voer eventuele aanpassingen door op basis van jouw wensen