Vragen

Kunnen we dat te koop staande huis zo verbouwen dat het aan onze wensen voldoet? Past die keuken? Kan ik een kookeiland kwijt? Hoe staat die hoekbank? Wat is mooier, openslaande deuren of schuifdeuren? Welke kleur is mooier op de muur? Waar zet ik mijn Bed? Hoe groot kan het bed in onze slaapkamer maximaal zijn. Wat is de maximale afmeting qua Tv die past? Kan ik een bad en een douche kwijt? Passen er 2 wasbakken in de badkamer? Hoeveel M2 tegels hebben we nodig?

Kleurenvoorstellen

Plattegrond/ indelingstekening (voorstel aanbouw keuken)

Hieronder een voorbeeld van een bestaande woning. Waarbij de keuken eigenlijk geen plek had voor een eetkamertafel, gezellige zithoek. Op basis van de wensen heb ik een aanbouw voorgesteld aan de zijkant van de woning. Hierdoor kon ik een veel ruimere prettige leefkeuken creëren.

Wensen & mogelijkheden

Huur me in, Vertel me je wensen, je plannen en ik ga voor je aan de slag. Out of the box met 20+ jaar ervaringen/ mogelijkheden. Ik denk met je mee, maak schetsen, plattegronden 3D visualisaties. Er zijn altijd mogelijkheden. Je moet ze alleen zien. En soms is het dan lekker als er even iemand met je meedenkt.

3D lijnenplan

Waar begin je?

Of je nu een bestaande woning anders wil indelen? Voldoet een te koop staand huis niet aan al je wensen? Zou je graag een betere indeling willen maar weet je niet hoe? Heb je een te kleine woonkamer? Ruimte voor een kantoor creëren, slaapkamer op de begane grond? Wil je de keuken veranderen, optimaliseren of extra ruimte creëren.. Je badkamer opfrissen, anders indelen.

Rendering 3D plan in kleur (voorstel zithoek woonkamer)

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van een aantal factoren.

De kosten van een interieurplan zijn afhankelijk van de grootte van de woning of ruimte maar ook de hoeveelheid, de gewenste kwaliteit en complexiteit van de wensen. Maar ook hoe pakken we het op? Kan het telefonisch en per mail of digitaal, dat scheelt (reis) tijd en geld. Zijn er al (3D) modellen/ goede tekeningen of plattegronden aanwezig?

Stappenplan.

  • Het kennismakingsgesprek met de toelichting van de wensen.
  • Bestaande tekening geschikt maken of een nieuwe basistekening maken.
  • Het uitwerken van het plan,
  • Bespreken van het plan (presentatie).
  • Eventuele aanpassingen.