Mijn kracht is het inleven in jou wensen! Dit vertaal ik naar de mogelijkheden die jullie huis , ruimte, of de ruimte om je huis biedt en ik vertaal dit naar een ontwerp middels een tekening en/of visualisatie.

Intake/ advies op locatie

In 1 a 2 uur tijd kun je een behoorlijk goed kennismakingsgesprek voeren. Wellicht hebben jullie hier al voldoende aan qua ideeën. Wil je dat ik het verder uitwerk, dan kan ik natuurlijk aangeven hoe lang ik hiervoor nodig heb en wat daarvan de kosten zullen zijn. Op de website kun je per ontwerp lezen wat hier globaal de kosten voor zijn. Mocht je vaak wijzigingen wensen, dat is geen probleem maar dan ben ik er langer mee bezig.

Indicatie kosten eenvoudig ontwerp

Intake, bespreken en uitwerken

compleet plan uitwerken

Het uitwerken van complete woningen, ingewikkelde bioscopen, bibliotheken, werkkamers en inloopkasten, gedetailleerde werktekeningen heb ik natuurlijk meer tijd nodig. Hiervoor voer je meerdere gesprekken. Intake, voorontwerp, uitwerking, presentatie, uitwerking. Dit zijn arbeidsintensieve trajecten. Je maakt iets heel erg moois maar het is maatwerk en dat kost tijd. Hiervoor moet je echt rekenen dat je dan snel richting de 40 uur gaat.

Per opdracht

Ik denk graag mee, dat kan op afstand, via de mail of telefoon, op diverse manieren. Natuurlijk kan dat ook op locatie. Voor een advies op locatie ben je al snel een halve dag kwijt. Uit en thuis. Je bent natuurlijk ook altijd welkom om bij mij te komen sparren over je plannen. Dat scheelt mij reistijd en die hoef je dan niet te betalen!