Posted on


Ontwerprealisatie keuken en bijkeuken

Als toonaangevend ontwerp- en tekenbureau geloven we in de kracht van verbeelding. Elk project begint met een idee, een visie die wacht om tot leven te worden gewekt. Wanneer een interieurbouwbedrijf ons benadert met een concept, zien wij het als onze taak om dat concept te verfijnen, te verbeteren en tot in de kleinste details uit te werken.

Voor een recent project kregen we de kans om een dergelijk idee te verwezenlijken. In samenwerking met het interieurbouwbedrijf hebben we het concept omgezet in tastbare realiteit. Gewapend met Sketchup, Su podium en creatieve vaardigheden hebben we elke stap met zorg en precisie genomen.

Het begon allemaal met een simpele handschets, waarna we het concept tot in de kleinste details in 3d uitwerkten. Met behulp van Sketchup en SU podium hebben we het ontwerp tot leven gebracht, zodat de klant een helder beeld kreeg van het toekomstige interieur.

Daarnaast hebben we een lichtplan ontwikkeld, waarbij we niet alleen de functionaliteit, maar ook de sfeer en ambiance in gedachten hielden. Licht speelt immers een cruciale rol bij het creëren van de juiste atmosfeer in een ruimte.

Het resultaat? Een verbluffende presentatie die de klant niet kon weerstaan. Dankzij onze gedetailleerde tekeningen en realistische renders kon het interieurbouwbedrijf de opdracht binnenhalen en kon de klant zich volledig onderdompelen in het eindresultaat, nog voordat de eerste plaat gezaagd was.

Bij ons draait alles om het omzetten van dromen in werkelijkheid. Wij staan klaar om elk project tot een succes te maken. We kijken ernaar uit om ook uw ideeën tot leven te brengen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Jan Paul van der Hulst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *